top of page
i-4fDqPZJ-X5_edited_edited_edited.jpg

DAGVOORZITTER

Net zoals in haar televisieprogramma's, waar Lauren Verster een divers scala aan mensen zoals Australische boeren, vrouwelijke kamelenracers of Oekraïense miljardairs interviewt, hanteert Lauren Verster ook op het podium haar unieke aanpak. Geen één groep is immers hetzelfde, en dat geldt heus niet alleen voor groepen aan de andere kant van de wereld. Dat geldt ook voor Nederlandse bedrijven.

 

Lauren Verster verdiept zich in haar publiek en gasten, met net zoveel grondigheid en fanatisme als Verster voor een tv-reportage doet. Tijdens haar rol als spreker en interviewer voor bedrijven, of het nu gaat om een groep chirurgen, autodealers of ICT-specialisten, creëert Lauren Verster een veilige en ontspannen sfeer, regisseert vakkundig de timing en interactie tussen sprekers en het publiek, stelt kritische of soms juist geruststellende vragen, en voegt net die extra knipoog toe om de zaal een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

SAMENWERKINGEN

PWC

BCC

KPN

DeGiro

Lidl

Vodafone

STEDIN

BMW

Nationale Vereniging Voor Heelkunde

Archipel Academy

Stichting Justitia

Ocean Outdoor

Young Capital

Microsoft

Koninklijke Marechaussee

Jibe! Group

Ziggo

SEAT

Peak It

Unilever

A Brand New Day

Ministerie van VWS

TECTUM

Zorg van de Zaak

SGS Search

EN ANDEREN

“Lauren Verster kleurt de dag met haar voorzitterschap, met buitengewone betrokkenheid en goede energie heeft ze ons evenement een groot succes gemaakt.”

Archipel Academy

bottom of page